Uvula Aurea

Uvula Aurea on lääketieteellisen tiedekunnan oma sekakuoro. Harjoittelemme ja esitämme kevyttä musiikkia tyylilajista toiseen, harjoitukset ovat tiistai-iltoina Medioma I:n saunalla (tarkista ajankohtainen treeniaika Uvulan Instagramista, Facebookista tai allekirjoittaneelta). Kuoronjohtajana toimii Sibelius-Akatemian maisterivaiheen opiskelija Tommi Paavilainen. Uvulassa lauletaan yleensä neliäänisesti. Kuorossa on mukana opiskelijoita eri vuosikursseilta ja aloilta (yleis- ja hammaslääketiede, psykologia, logopedia).

Uvula pyrkii korkeaan ja viihdyttävään tasoon rennolla asenteella. Laulukokeita ei järjestetä, kaikki ovat tervetulleita! Esiinnymme muutamia kertoja vuodessa, yleensä kuorolla on oman konsertin lisäksi myös muita pienempiä esiintymisiä esim. vuosijuhlissa. Aikaisempina vuosina Uvula Aurea on myös tehnyt yhteistyötä muiden kuorojen kanssa, osallistunut Kuorojen Kierrokseen sekä esiintynyt Lääkäriliiton tilaisuuksissa. Mukaan toimintaan pääsee tulemalla paikalle treeneihin koska tahansa! Järjestämme myös lukukausien alussa avajaistreenejä, joihin on helppo tulla tutustumaan. Aktiivisilta kuorolaisilta kerätään pieni kausimaksu puolivuosittain,
ja opiskelijoille järjestetään treenien lisäksi virkistystapahtumia, kuten karaoke- tai leffailtoja. Mikäli kuorossa laulaminen kiinnostaa, voit saapua paikalle treeneihin milloin vain tai hypätä mukaan kauden avajaistreenien aikaan! Kaikki uudet jäsenet ovat erittäin tervetulleita, myös alumnit!

Ajankohtaiset uutiset ja aikataulut löydät kuoron Instagramista (@uvula_aurea) sekä Uvulan Facebook-ryhmästä (Uvula Aurea).

Uvula Aurean puheenjohtaja vuonna 2023 on Alex Villa, alex.villa@helsinki.fi jonka lisäksi Uvulan toimintaa ovat toteuttamassa hallituslaiset Elina Tonteri, Julia Piela, Matilda Koskinen, sekä Susanna Gardemeister, Noora Auranen, Venla Auranen ja Amanda Kurka 🙂