Uvula Aurea

Uvula Aurea on lääketieteellisen tiedekunnan oma sekakuoro. Harjoittelemme ja esitämme kevyttä musiikkia tyylilajista toiseen. Harjoitukset ovat viikoittain keskiviikkoisin Medioma I:n saunalla (Paraistentie 15) klo 16:30-18:30 (tarkista treeniajankohta allekirjoittaneelta tai Facebookista). Kuoronjohtajana toimii Sibelius-Akatemian kasvatti Tommi Paavilainen. Uvulassa lauletaan yleensä neliäänisesti. Kuorossa on mukana opiskelijoita eri vuosikursseilta sekä eri aloilta, ja myös alumnit ovat tervetulleita mukaan! 

Uvula pyrkii korkeaan ja viihdyttävään tasoon hampaita kiristelemättä. Emme järjestä laulukokeita, pelkkä innostus laulamiseen riittää! Uvula Aurea esiintyy muutamia kertoja vuoden aikana, yleensä kuorolla on oman joulu- ja kevätkonsertin lisäksi myös muita pienempiä esiintymisiä esim. vuosijuhlissa tai yksityistilaisuuksissa. 

Mukaan treeneihin saa tulla koska tahansa. Järjestämme myös lukukausien alussa avajaistreenejä, joihin on helppo tulla tutustumaan. Aktiivisilta jäseniltä kerätään pieni kausimaksu, ja kuorolaisille järjestetään virkistystapahtumia, kuten karaokeiltoja. Uvula Aurean Facebook-ryhmään voi myös liittyä tai ottaa yhteyttä sähköpostilla, mikäli kuorossa laulaminen kiinnostaa. Kaikki uudet jäsenet ovat erittäin tervetulleita!

Facebook: https://www.facebook.com/groups/338068669622013

Uvula Aurean puheenjohtaja Elina Tonteri, elina.z.tonteri@helsinki.fi