Gametogenesis

Gametogenesis on keväällä 2015 perustettu lautapelikerho, jonka toiminta on avointa kaikille HYY:n jäsenille. Olemme takuulla ainoa kerho, jossa voit yhdessä illassa kukistaa pandemian sekä voittaa Ranskan ympäriajon, nousta diktaattoriksi ja rakentaa intergalaktisen sivilisaation. Pelaamme lautapelejä laidasta laitaan ja omiakin saa aina tuoda mukaan! Tavoitteemme on tutustuttaa jäseniämme monipuoliseen lautapelikulttuuriin. Aikaisempaa kokemusta ei missään nimessä tarvita, sillä paikalla on aina joku, joka osaa opastaa uusien pelien saloihin.

Kannattaa ottaa mukaan siis vain innokas asenne ja ripaus epätervettä kilpailuhenkeä! Tapahtumiin voi osallistua todella matalalla kynnyksellä ja yhdessä pelailu on myös oiva tapa tutustua oman vuosikurssin ohella myös muiden vuosikurssien ja ainejärjestöjen opiskelijoihin. Löydät meidät Facebookista nimellä Gametogenesis ja FB:stä löytyy myös linkki Whatsapp-ryhmäämme. Tervetuloa!

Gametogenesiksen puheenjohtaja on Eszter Csizmazia, jonka tavoittaa sähköpostilla ceszter@ad.helsinki.fi tai Whatsapista 0401520755.