Cyclothymia

Cyclothymia on lääkikseen vuonna 2022 perustettu pyöräilykerho. Tärkeimmät tapahtumat ovat viikottaiset yhteislenkit, yöpyöräily, pyörönhuoltoillat sekä kesäiset reissut -etenkin Tour de Viro!

Keväisin ja syksyisin järjestämme niin rentoja kuin vauhdikkaampia yhteislenkkejä ympäri pääkaupunkiseutua, jokaiselle pyöräilijälle löytyy lenkkejä kuntotasosta ja kokemuksesta riippumatta. Näillä lenkeillä päästään nauttimaan kauniista maisemista ja hyvästä seurasta. Välillä saatetaan pysähtyä johonkin kivaan kahvilaan tankkaamaan, ja taas on polkeminen kevyempää.

Yöpyöräily on syksyllä iltojen pimetessä järjestettävä spektaakkeli, jossa kaikki pukevat valkoiset haalarinsa päälle sekä koristavat itsensä ja pyöränsä erilaisilla loistavilla asioilla. Tämän jälkeen suuntaamme yhtenä karnevaalina pimeään Helsingin yöhön.

Kesäiset reissut on suunniteltu lievittämään kesän aiheuttamaa eroahdistusta. Suurimpana reissuna on Tour de Viro, jossa pyöräilijät lastataan pyörineen Tallinnaan menevään laivaan. Virossa sitten pyöräillään johonkin mukavaan kohteeseen, esimerkiksi kylpylään rentoutumaan.

Toimintamme on avointa kaikille lääkisläisille ja myös lääkiksen ulkopuolisille toiminnasta kiinnostuneille. Pyrimme myös siihen, että toimintaa on kaiken tasoisille ja tyyppisille pyöräilijöille. Parhaiten lenkeille pääsee mukaan liittymällä kerhon Facebook- ja Whatsapp-ryhmiin.

Nähdään pyörätiellä!