Cyclothymia

 

 

Cyclothymia on lääketieteelliseen tiedekuntaan vuonna 2022 perustettu pyöräilykerho. Tärkeimmät tapahtumat ovat viikottaiset yhteislenkit, yöpyöräily, pyörönhuoltoillat sekä kesäiset reissut -etenkin Tour de Viro!

Keväisin ja syksyisin järjestämme niin rentoja kuin vauhdikkaampia yhteislenkkejä ympäri pääkaupunkiseutua, jokaiselle pyöräilijälle löytyy lenkkejä kuntotasosta ja kokemuksesta riippumatta. Näillä lenkeillä päästään nauttimaan kauniista maisemista ja hyvästä seurasta. Välillä pysähdytään johonkin kivaan kahvilaan tankkaamaan, ja taas on polkeminen kevyempää. Kesäiset reissut on suunniteltu lievittämään kesän aiheuttamaa eroahdistusta. Suurimpana reissuna mainittakoon Tour de Viro, jossa pyöräilijät lastataan pyörineen Tallinnaan menevään laivaan. Virossa pyöräillään johonkin mukavaan kohteeseen, esimerkiksi kylpylään rentoutumaan. Tour de Saaristo on syksyllä Turun saaristossa poljettava, hieman kokeneemmille pyöräilijöille suunnattu yhden yön yöpymisen sisältävä reissu. Vuoden 2023 molemmat isommat matkat järjestettiin yhteistyössä Turun lääketieteellisen tiedekunnan pyöräilykerho Docsicyclinin kanssa, joten matkoilla pääsee tutustumaan myös samanhenkisiin kollegoihin oman kampuksemme ulkopuolelta. Yöpyöräily on syksyllä iltojen pimetessä järjestettävä spektaakkeli, jossa kaikki pukevat valkoiset haalarinsa päälle sekä koristavat itsensä ja pyöränsä erilaisilla loistavilla asioilla. Tämän jälkeen suuntaamme yhtenä karnevaalina pimeään Helsingin yöhön.

Toimintamme on avointa kaikille lääkisläisille ja myös lääkiksen ulkopuolisille toiminnasta kiinnostuneille. Pyrimme parhaamme mukaan järjestämään toimintaa kaiken tasoisille ja tyyppisille pyöräilijöille.

Parhaiten lenkeille pääsee mukaan liittymällä kerhon Facebook- ja Whatsapp-ryhmiin.

Nähdään pyörätiellä