Sensus

Sensus Alfajaisissa 2020. Kuva: Ella Ihlberg

LKS:n Viinikerho eli Sensus tarjoaa matalan kynnyksen viineihin tutustumista. Kaikentasoiset viinien maistelijat tai viineistä muuten vaan tykkäävät ihmiset ovat tervetulleita kerhomme toimintaan! Kannatamme Sensuksessa vastuullista alkoholin käyttöä.

Sensus järjestää 5-6 kertaa vuodessa erilaisia viini-iltamia. Kullakin illalla on oma teemansa, jonka mukaan keskitytään esimerkiksi viinin maistelun teknisiin puoliin tai kokonaisvaltaisemmin johonkin rypäleeseen. Suosittuja iltoja viime aikoina ovat olleet esimerkiksi Ranska-, Vappucocktail-, Chardonnay- ja Pinot Noir -ilta. 

Pandemia aikaan olemme keskittyneet viinivalistukseen sosiaalisessa mediassa ja järjestäneet puolikkaita ja pienempiä pulloja hyväksi käyttäen etäviini-iltoja, joihin on ollut helppo osallistua korona ystävällisesti ja pienelläkin budjetilla. 

Vaikka pandemia aika onkin laittanut jarrut pohjaan moneen suunnitelmaan, me Sensuksessa olemme innokkaita järjestämään tapahtumia rakkaalla kerhotilallamme heti kun tilanne helpottaa. 

Toivotamme mielellämme viineistä kiinnostuneet alumnit ideoimaan mahdollisista yhteistyömahdollisuuksista. Tähän liittyen yhteyksissä voi olla puheenjohtajaan sähköpostilla! Liity myös Facebook-ryhmäämme Sensus – LKS:n Viinikerho ja seuraa Instagramissa @viinikerhosensus

Facebook: https://www.facebook.com/groups/44382775350

Instagram: https://www.instagram.com/viinikerhosensus/

Sensuksen puheenjohtaja Juho Pitkonen, juho.pitkonen@helsinki.fi