Sensus

Sensus Alfajaisissa 2020. Kuva: Ella Ihlberg

LKS:n Viinikerho eli Sensus tarjoaa lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijoille matalan kynnyksen viineihin tutustumista. Kaikentasoiset viinien maistelijat tai viineistä muuten vaan tykkäävät ihmiset ovat tervetulleita kerhomme toimintaan!

Viinikerho järjestää noin 8 kertaa vuodessa erilaisia viini-iltamia. Kullakin illalla on oma teemansa, jonka mukaan keskitytään esimerkiksi viinin maistelun teknisiin puoliin tai kokonaisvaltaisemmin johonkin rypäleeseen. Suosittuja iltoja viime aikoina ovat olleet esimerkiksi Perusteen punaviinistä, Pan American-tasting, Wappucocktail- ja Kuohuviini ilta. Viinikerho on myös useasti tehnyt yhteistyötä Metropolian restonomien viinikerhon Vinstituutinja Aalto yliopiston kauppatieteellisten opiskelijoiden viinikerho Baccuksen kanssa ja näiden yhteistöiden tuloksena onkin syntynyt huokean hintaisia viinimaisteluita. Olemme tehneet yhteistyötä myös alumnitiimin kanssa.

Ajankohtaisimmat uutiset Viinikerholta löytyvät Facebook-sivultamme Sensus – LKS:n Viinikerho sekä Instagram tililtämme @viinikerhosensus.
Sensus toivottaa kaikentasoiset viini-ihmiset mukaan toimintaansa!

Puheenjohtaja: Ilari Heikkinen ilari.heikkinen@helsinki.fi