Digitorum

Digitorum on LKS:n videopelikerho. Tavoitteenamme on tuoda videopelien ystävät ja gamer-curious-ihmiset yhteen matalan kynnyksen tapahtumien sekä turnauksien ja muiden yhteispelailujen merkeissä.

Järjestämme helposti lähestyttäviä tapahtumia Mocsussa esimerkiksi teemoilla Smash Bros ja Mario Kart. Mikä olisikaan parempaa kuin vetää kaveria virtuaalisesti turpaan luentojen välissä? Tervetuloa taitotasosta riippumatta, ja nappaathan kaverisi mukaan! B)

Järjestämme myös isompia turnausmuotoisia tapahtumia, joihin voit tulla testaamaan taitojasi tai vähintäänkin pitämään hauskaa. Tervetuloa esimerkiksi Mario Kart DUI -iltamaan, jossa voit kokeilla ajotaitojasi hiprakassa ilman todellisia henkilövahinkoja!

Jos videopelikulttuurin edistäminen kiinnostaa, suosittelemme hallitukseemme liittymistä. Täältä löytyy hupailijoita sekä intohimoisia pleijereitä, jotka järjestävät hardcorempiakin sisäpiirin geimailuja.

Meidät voit löytää rientoportaalista, ja lisäksi kannattaa tsekata ig-tilimme xxStatusEpilepticusxx

Halutessasi voit tiedustella toiminnastamme tarkemmin, voit ottaa tuttavallisesti ja ilman turhia muodollisuuksia yhteyttä uljaaseen ja aurinkoiseen puheenjohtajaamme Sampo Kuuselaan: sampo.kuusela@helsinki.fi